Görele'de 2 Etkinlik

Görele'de 2 Etkinlik

13 Şubat 2011 Pazar günü Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü kutlamaları yapıldı.

Görele’deki etkinliklerde Akçaabat’tan  2 ayrı etkinlik hazırlandı.

Görele Belediyesinin daveti üzerine Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Akçaabat Lisesi Resim öğretmenlerinden Ekrem Kutlu Görele’deki etkinliği organize ettiler.  Etkinliklerin ilki 13 Şubat Pazar günü saat 13.00 da Akçaabatlı ressamların resim sergisi oldu.

 İkinci etkinlik ise yine aynı gün saat 19.30 da  Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun kahramanlık türkülerinden oluşan konseri idi. Konsere Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçedeki daire amirleri katıldı. Konsere halkın yoğun ilgisi vardı. Konser sonunda Görele Belediye Başkanı, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’na  günün anlamı ve yapılan katkılardan dolayı birde plaket verdi.

gorele-etkinlik2.jpg

 

Konu hakkında görüşlerini belirten Akçaabat Belediyesi Kültür ve sosyal İşler müdürü Turhan Bektaşolu, şehirlerarası kültür bağlarını geliştirmek, Akçaabat’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 15 yıldır il il, ilçe ilçe dolaşıyoruz. Çok güzel olumlu tepkilerle dönüyoruz, bu gibi etkinliklerimiz devam edecektir.

 

Ayrıca Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde,  gündüz etkinliklerinde yine Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma kurulu Üyesi ve Trabzon’un yetiştirdiği önemli karikatür sanatçılarından Harun Yavruoğlu’nun karikatür sergisi, Araştırmacı Yazar Mustafa Yazıcı’nın kitap sergisi de açıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler