Gönen İddialı Konuştu

Gönen İddialı Konuştu

Sebatspor genel kaptanı Gönen İddialı konuştu.

- Akçaabat Sebatspor genel kaptanı Ethem Gönen, ligin en güçlü takımı biziz herkes bizden korksun dedi.

TFF 2.Lig B kategorisinde mücadele edecek olan takımımız Akçaabat Sebatspor da genel kaptan Ethem Gönen, lig öncesi iddialı konuştu.Gönen, lige çok iyi hazırlandıklarını ve yarışmacı bir takım ortaya çıkarttıklarını belirterek “Yep yeni bir Sebatspor geliyor.Genç çok koşan ve mücadeleyi seven futbolcuları bir araya getirdik. Çalışmaları takip ediyoruz, hocamız ve futbolcuların gösterdikleri özverili çalışmalar bizleri son derece memnun ediyor.Bu takım çok can yakar, bütün takımlar bizden korksun” dedi.
Gönen, Akçaabat Sebatspor’un hiçbir zaman hedefsiz olmadığını belirterek “camia olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece, Sebatspor’un başaramayacağı iş yoktur.Bu doğrultuda bizimde ilk hedefimiz geldiğimiz yerler olacaktır” diye konuştu.
Transfer görüşmelerinin de sürdüğüne belirten Gönen, Kasımpaşaspor’dan Faruk ile her konuda anlaştıklarını, Kulübü ile bonservis probleminin halledildiği anda bu oyuncunun da kampa katılacağını söyledi.
Öte yandan Akçaabat Sebatspor ilk ciddi hazırlık maçını Samsunspor ile oynayacak.yarın karayolu ile samsuna gidecek olan Sebatspor Pazar günü saat 17 de Samsunspor ile hazırlık karşılaşması yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor