Gökhan Ünal TS'de

Gökhan Ünal TS'de

Trabzonspor, Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal ile bir yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal ile bir yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Aytekin'in Ankara'da bulunan ofisinde gerçekleştirilen ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur, Kastamonu Milletvekili Osman Pepe ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu imza töreninde Gökhan Ünal, kendisini bir yılı opsiyonlu 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Bakan Özak, Trabzon markasının daha da yükseleceğini belirterek, büyük ve başarılı günlerin bordo-mavili camiayı beklediğini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener de, Gökhan Ünal'ı renklerine bağladıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Gökhan Ünal herkesin beğendiği kaliteli bir futbolcu. Özlenen Trabzonspor'u meydana getirmek için her türlü fedekarlığı gösteriyoruz. Bundan sonrası teknik ekibe kalmış. Gökhan Ünal'ın transferinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gökhan Ünal inşallah Trabzonspor'da gol kralı olacak ve inşallah yeniden forma girerek milli takıma seçilecek" diye konuştu.
Çiçeği burnunda Trabzonsporlu golcü Gökhan Ünal ise, büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un da benimde büyük hedeflerim var. Transferim iki tarafa da hayırlı olsun. Yeni sezonda Trabzonspor'u elbirliğiyle hedeflerine ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan yarın Gökhan Ünal için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de imza töreni düzenleneceği belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor