Giyecek kampanyası

Giyecek kampanyası

Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce her yıl düzenlenen giyecek yardımı vatandaşların bir yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce her yıl düzenlenen giyecek yardımı vatandaşların bir yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektaşoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada her yıl yapılan bu kampanya ile evlerde atıl durumda bulunan ve başkalarının ihtiyacı olan elbiseleri ihtiyaçlı kişiler ile buluşturmak olduğunu belirtti.Bektaşoğlu açıklamasında “Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır.Bizim yaptığımız kampanya da bir yardım kampanyasıdır.Evlerimizde kullanmadığımız ve kullanılabilecek durumdaki elbiseleri bizlere vererek ihtiyaçlı kişilere verilmesini sağlıyoruz.vatandaşların bu kampanyaya yoğun ilgisi var.kampanaya ya katılmak isteyen var ise 227 0019 veya 227 1304 numaralı telefonlarımızı arayarak bilgi alabilirler” dedi.

Edirne’den kampanyaya destek.

Bektaşoğlu, kampanyayı internetten öğrenen lise öğrencisi Jülide Demirören de Edirne’den kampanyaya destek olduğunu belirtti.

Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarında Belediye Kültür müdürlüğünün Devlet hastanesi karşısında bulunan bürosundan bu yardımlardan faydalanabileceği öğrenildi.

              Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektaşoğlu

                   Kampanyaya Edirne'den katılan Julide

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler