Genel Merkez Belirledi

Genel Merkez Belirledi

Genel Merkez Belirledi

Trabzon AK Parti’de ilçe kongreleri devam ederken, 3 dönem kuralına takılan ve sorunların yaşandığı bazı ilçelerde ise ilçe başkan adayı belirleme çalışmaları da devam ediyor. Bazı ilçelerde mevcut ilçe başkanı ile yola devam kararı kılınırken bazı ilçelerde ise başkanlar değiştiriliyor.

Trabzon’da Maçka, Arsin ve Akçaabat ilçe başkanlarıyla yola devam kararı çıktı.

AK Parti Genel Merkezi ilçe başkanı değişecek 7 ilçenin başkan adaylarını Ankara’ya davet etti.

Bugün Genel Merkez’de İlçe Başkanı Belirleme Komisyonu’nun huzuruna çıkacak olan adaylar arasından Genel Merkez bir isim belirleyecek ve diğer adayların da o aday lehine çekilmesini isteyecek. Peki hangi ilçeden kimler Ankara’ya davet edildi? İşte o ilçeler ve adaylar…

Dernekpazarı: Yaşar Falcı, Ersin Akyol, Abdullah Akgün. Çarşıbaşı: Hakan Kocaman, Mehmet Demir, Hüsnü Akkan. Çaykara: Muhammed Selçuk, İbrahim Ağaoğlu, İbrahim Aslanoğlu, Mehmet Kara. Tonya: Cafer Köroğlu, Hüseyin Yıldırım, Şakir Tokul, Orhan Yılmaz. Sürmene: Hüseyin Azizoğlu, Yusuf Eski, Atakan Berk, Selahattin Genç. Şalpazarı: Murat Topkara, Zeki Çabuk, Ahmet Tulumen, Muzaffer Kasap. Köprübaşı: Orhan Erdoğan, Asım İmamoğlu. Bakalım Genel Merkez bu isimlerden kimler üzerinde karar kılacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler