Gençlik Merkezinde sona doğru

Gençlik Merkezinde sona doğru

Akçaabat Yaylacık Mahallesinde yapımına başlanan gençlik merkezinde son aşamaya gelindi.

Trabzon'un kültürel, sportif yönlerinin öne çıkması ve gençliğin doğru yönlendirilmesine yönelik güzel çalışmaların planlandığı gençlik merkezlerinin yapım çalışmaları devam ediyor. Yapım çalışmaları son aşamasına gelen 100. Yıl İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki merkezin yapım çalışmaları Trabzon Valisi Nuri Okutan tarafından denetlendi.
Yapılan çalışmaları yerinde görmek için Akçaabat’a gelen Vali Nuri Okutan, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve Bayındırlık Müdürü Ali Rıza Korkmaz'dan detaylı bilgi aldı. Çevredeki çocuk ve gençlerin de çalışmaları yakından takip ettiğini öğrenen Vali Okutan, “Hep birlikte inşaatların tamamlanıp, bu tesislerde sportif ve kültürel aktivitenin gerçekleştirileceği günleri görecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.
Gençlik merkezlerinin, gençleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendiren önemli merkezler olduğuna dikkat çeken Vali Nuri Okutan şunları söyledi:
“Gençlik merkezleri, gençlerimizin bireysel ve toplumsal ilişkilerinde sağlıklı ve dengeli kişilik geliştirmelerine katkıda bulunacaktır. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyan, diğer gençlik merkezi üyeleri ile yurt içi ve yurt dışı gençlik kuruluşlarıyla birlikte projeler üreterek bu projeler aracılığı ile gençler arasında değişim programları yapılmasını sağlayacak mekânlar oluşturacağız. Bu yıl projelendirerek çalışmalarına başladığımız Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında da bu tesislerden yararlanacağız. Gençlik merkezlerini Trabzon'un geneline yaymayı planlıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim