Gençlerin Yeni Gözdesi Akçaabat Gençlik Ve Spor Merkezi

Gençlerin Yeni Gözdesi Akçaabat Gençlik Ve Spor Merkezi

Gençlerin Yeni Gözdesi Akçaabat Gençlik Ve Spor Merkezi

 

İlçede yeniliklerin öncüsü bir belediye olmaya devam eden Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkeziyle fark yaratıyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Gençlik ve Spor Merkezi öğrencilerin ve gençlerin yeni gözdesi oldu.

Okullara, gençlere, çocuklara, kadınlara donanımlı bir salonda uzman eğitmenler eşliğinde belirli bir program dâhilinde Gençlik Merkezinde çalışma imkânı sunan Akçaabat Belediyesi toplumun her kesimine sportif faaliyetler kapsamında destek veriyor.

Eğitim, kültür ve spor başta olmak üzere birçok branşta gençlere yeni bir dünyanın kapılarını aralayan merkezde hentbol, basketbol, voleybol, plates gibi birçok kursun yanında polislik, özel harekât polisliği, subaylık ve astsubaylık gibi spor mülakatlarına da hazırlık yapılıyor. Gerçekleştirilen sportif faaliyetlerle gençlerin uğrak noktası haline gelen Akçaabat Gençlik Merkezi’nde Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerince kültürel faaliyetler de gerçekleştiriliyor.

Merkezle ilgili bilgi paylaşımında bulunan Eğitmen Ahmet Murat Baş, “ Şimdiye kadar polislik sınavlarına burada hazırlık yapıp kazanan yaklaşık 400 öğrencimiz bulunuyor. Okullar, salon sporlarına bu merkezde hazırlanarak katılıyor ve birçoğu derece elde ediyor. Bizler eğitmen olarak ilçe genelindeki tüm okulların, spor takımlarının, gençlerin, kadınların kısacası spor yapmak isteyen herkesin salon ihtiyacını karşılıyoruz. Gerektiğinde idman saatleri dışında da yardımcı oluyoruz.” dedi.

h5-001.jpg

h4-001.jpg

h3-001.jpg

h2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler