Gençleri Yemekte Buluşturdu

Gençleri Yemekte Buluşturdu

K Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, teşkilat üyeleriyle birlikte seçim gezileri çerçevesinde Beşikdüzü’nün Adacık, Beşik ve Çeşmeönü mahallelerinde halkla bir araya geldi.

 

Esnafla da bir araya gelen Cora, ticarette artık küçük-büyük esnaf ayrımı olmayacağını, AK Parti olarak ekonomide adaletli dağıtım ile esnafı kalkındıracaklarının altını çizdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan döneminde Türkiye’de ekonominin daha da canlandığına dikkat çeken Cora, “Gelişen ekonomimizde esnafın kendilerinin unutulduğu düşüncesine kapıldığını gözlemliyoruz. AK Parti ekonominin ana saç ayaklarından biri olan küçük esnafı ikinci plana hiçbir zaman atmamıştır atmayacaktır. Bizim anlayışımızda ticarette büyük küçük ayrımı yoktur” dedi.

cora-besikduzu.jpg

Cora, Türkiye’nin büyüyen ekonomisinde istikrarı sürdürmek adına ekonominin her alanında dinamizmi sağlayabilmek için esnafın AK Parti açısından son derece önemli olduğunu söyledi. AK Parti hükümetinin ekonomide girişimciliği arttırmak için KOSGEB gibi kuruluşlar ile girişimcilere destek sağladığını hatırlatan Cora, birçok teşvik ile evde oturarak ekonomiye katkısı olmayan kadınların da ekonomide üreten bireyler haline geldiğinin altını çizdi. Beşikdüzülü gençlere de Mavi Kıyı tesislerinde yemek veren Cora’nın gençlerden gelen yoğun desteği üzerine duygulu anlar yaşadığı gözlemlendi.

cora-besikduzu1.jpg

cora-besikduzu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset