Gençlere Girişimcilik Semineri

Gençlere Girişimcilik Semineri

Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu öğrencilerine seminer veridi

 Avrasya üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Sirkeci ve ekibi tarafından Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu öğrencilerine  girişimcilik konusunda seminer verildi.

Avrasya üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Sirkeci ve ekibi tarafından girişimcilik konusunda öğrenciler seminer veren okul müdürü Ahmet Kasap ,öğrencilerin mesleki eğitime büyük katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi ve açıklamalarına şu şekilde devam ederek’’ Bu seminerlerle  Okulumuzun program içerikleri itibariyle mezun öğrencilerimiz hemen hayata atılabiliyor ve kendi işletmesinin patronu olabiliyor. Günümüz dünya çapında reel sektörde işletme veriminin maksimize edilmesi ve negatif entropi değeri yüksek işletmelere sahip olabilmeleri adına, seminer elzem derecede rol oynamıştır. Her ay bir seminer ilkemiz bağlamında geçen ay da velilerimize yönelik olarak Prof. Dr. Aytaç Açıkalın’ı okulumuza davet edip, velilerimizle buluşturmuştu’’dedi

 Kasap, gelecek ay da Bolu Mengen’in ünlü aşçılarını okula davet edip, öğrencilerle  seminerler ve çeşitli aktivitelerde bulunacaklarını da sözleri ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim