Genç Mimar intihari Seçti

Genç Mimar intihari Seçti

İlçemiz Dörtyol Beldsi Erikli mahallesinden ekmek parası için yıllar önce Hollanda’ya giden Kahveci ailesinin Mimar kızı Nebahat Kahveci girdiği bunalımdan çıkamayarak intiharı tercih etti.

İlçemiz Dörtyol Beldsi Erikli mahallesinden ekmek parası için yıllar önce Hollanda"ya giden Kahveci ailesinin Mimar kızı Nebahat Kahveci girdiği bunalımdan çıkamayarak intiharı tercih etti.

Hollanda"nın Hilversum Şehrinde yaşayan Akçaabatlı aile 32 yaşındaki kızlarının kendini iple asarak hayatına son vermesiyle yıkıldı.

 

CENAZESİ GELDİ

 

Hollanda"da yaşadığı Hilversum Şehrindeki caminin projesini de çizen mimar Kahveci, uzun yıllar çalıştığı Hollanda"daki şirketin ülkedeki ekonomik kriz nedeniyle kapanmasıyla işsiz kalmış ve kardeşine ait şirkette mimarlığa devam ediyordu. Dün akşam saatlerinde naaşı Trabzon"a getirilen genç mimar, yarın Akçaabat Dörtyol Beldesi Erikli Mahallesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

 

HİÇBİR SORUNU YOKTU...

Kahvecinin ailesi, genç mimarın hiçbir problemi bulunmadığını, böyle bir yola nasıl başvurduğunu anlamakta güçlük çektiklerini ifade ettiler. Yakınları, Hollanda'da ekonomik kriz nedeniyle çok iyi bir pozisyonda bulunduğu şirketinin kapanmasının mimarı çok etkilediğini, ancak bunun bir neden olabileceği üzerinde durduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler