Gedikli'nin KÖYDES Şikayeti

Gedikli'nin KÖYDES Şikayeti

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli, KÖYDES Projesi kapsamında Akçaabat’a aktarılan paranın dağıtımından şikâyetçi oldu

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli, KÖYDES Projesi kapsamında Akçaabat’a aktarılan paranın dağıtımından şikâyetçi oldu.

Muhtarlar Derneği’nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından  bir açıklama yapan Başkan Eyüp Gedikli, “Gönderilen paranın tüm köylerimize bölünmesi yerine bazı köylere aktarılması bizleri derinden üzdü.” dedi.

KÖYDES Projesi’nin 2009 yılında uygulamada olmayacağını, bunun da bu yıl ayrılan ödenekten yararlanamayan köyler için hak mahrumiyeti anlamına geleceğini vurgulayan Gedikli, bu durumun yaratacağı olumsuzlukların giderilmesi için yetkililerin ilave kaynakları devreye sokmasını istedi.

Geçtiğimiz yıllarda da böylesine olumsuz bir tablonun ortaya çıktığını, bu tablo karşısında yaptıkları girişimlere Milletvekili Mustafa Cumur başta olmak üzere kaymakam, il genel meclisi üyeleri ve AK parti Başkanı’ndan olumlu cevap aldıklarını ve mağduriyetlerin giderildiğini de hatırlatan Gedikli, bu yıl da yardım alamayan köyler için aynı hassasiyetin gösterileceğine olan inancını yineledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler