Gedikli'den Tepki

Gedikli'den Tepki

Akçaabat'taki siyasi partilerin Ak Parti'ye yönelik yaptıkları eleştirilere Muhtarlar Derneği Başkanı Gedikli'den tepki geldi.

Önceki gün Akçaabat'taki siyasi parti temsilcilerin yaptıkları ortak açıklamaya Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli'den açıklama geldi. Açıklamayı aynen yayınlıyoruz.. 

****

Basında, Akçaabat’taki bazı siyasi partilerin Akçaabatlı muhtarları konu edinerek bir siyasi parti hakkında yapmış oldukları eleştirilerin hakkaniyet sınırlarının dışına taştığını gözlemek bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Tamamen yanlış değerlendirilen konu hakkında kamuoyunu aydınlatma gereği doğduğu için Muhtarlar Derneği olarak bu açıklama kaleme alınmıştır.

  19.11.2008 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, dernek merkezimize iade-i ziyaret gerçekleştirmiştir. Bu ziyaret münasebetiyle AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yönetim kurulu üyelerini de derneğimize davet ettik. İl Başkanı Balta ve İlçe Başkanı Çavuş ile AK Parti yöneticilerinin derneğimizi ziyareti bizleri memnun etmiştir. Akçaabatlı muhtarların herkese kapısı açıktır. Bunun içerisinde siyasi partilerin tamamı da vardır.

  Ziyarette muhtarların sorunları olduğu gibi ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz meseleleri de gündem olmuş, gayet düzeyli bir şekilde, karşılıklı anlayış çerçevesinde sohbet edilmiştir.

  Bütün kamuoyunun olduğu gibi biz muhtarların da bilgisi dahilinde olan AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nın genel anket çalışmasıyla ilgili olarak da toplantının bitiminde İlçe Başkanı Osman Çavuş dileyenin alıp doldurabileceğini, bu çalışmalarına her zaman ve zeminde fikirlerine önem verdiklerini ifade ettiği muhtarların da katkısından ziyadesiyle memnun olacağını belirterek anket kağıtlarını nezaketle toplantı masamızın üzerine bırakmıştır. Herhangi bir baskı söz konusu dahi olmamıştır, olamaz.

  Dileyen muhtar arkadaşımız da anketlerden almış; kimi almadığı gibi kimi de alarak doldurmamıştır. Anketleri dolduran arkadaşlarımızın da doldurduğu anketler İlçe Başkanı Osman Çavuş’a tarafımızdan teslim edilmiştir. Birçok muhtar arkadaşımız da basın mensuplarının huzurunda böyle bir anket çalışmasında görüşlerine başvurulduğu için memnun olduklarını ifade etmişlerdir. Rahatsız olsaydık biz olurduk.

    Gerçekleri karartmakla kimsenin eline bir şey geçmeyecektir. Tüm siyasi partilerimizin söylemlerine saygı duymakla birlikte muhtarlarımızın siyasi atışma ve tartışmaların dışında tutulması bizim için olmazsa olmaz şartlardan biridir. Tekrar ifade etmek isterim ki kapımız herkese ama herkese açıktır. Bugüne kadarki icraatlarımızla da bunu açıkça ortaya koyduğumuza inanmaktayım.

Eyüp GEDİKLİ
Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset