Gedikli'den Keleş'e Plaket

Gedikli'den Keleş'e Plaket

39. Avrupa Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda Avrupa şampiyonu olarak altın madalya kazanan Fatih Keleş’e Söğütlü Belediye başkanı Metin Gedikli tarafından teşekkür plaketi verildi.

Plaket töreninde konuşan Metin Gedikli, Fatih Keleş’in aldığı altın madalya ile ülkemize büyük bir gurur yaşattığını ifade etti. Başkan Gedikli “ Boksta artık ilimiz bir marka olmuştur. Çok başarılı sporcular yetiştirmekteyiz. Fatih kardeşimiz Avrupa şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olmuş birisini yenerek madalya alması daha anlam kazanmıştır. Bundan sonra kendisinden beklentilerimiz büyük. Olimpiyat ve dünya şampiyonluğu beklentimiz var.  Bu şekilde Trabzon’umuzu ve Türkiye’mizi tüm dünyaya tanıtmış oluruz. Fatih Keleş’te bu başarıyı elde edecek kabiliyeti görüyoruz.” dedi.

keles-plaket2.jpg

Altın madalya kazanan Fatih Keleş ise Başkan metin Gedikli’nin kendisin gösterdiği bu ilgiden dolayı teşekkür ederek kendisine inananları mahcup etmeyeceğini belirtti.

Söğütlü Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen plaket töreninde Söğütlü Belediyesi Başkan Yardımcıları Suzan Bayram ve Orhan Kuvvet’te hazır bulundu.

Fatih Keleş Ankara’da 39. Avrupa Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda final karşılaşmasında dünya şampiyonu İtalyan Domenico Valentino'yu hakem kararı ile yenerek Avrupa şampiyonu olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor