Gedikli Yapılan çalışmalara için belediyeye teşekkür etti.

Gedikli Yapılan çalışmalara için belediyeye teşekkür etti.

Gedikli, yapılan çalışmalara için belediyeye teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Büyükşehir statüsünden sonra mahallelerde yapılan çalışmaları takdir ile karşıladıklarını belirtti.

Akçaabat Muhtarlar Derneği başkanı Eyüp Gedikli, Akçaabat Belediyesi’nin  mahalleye dönüşen köylerde yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladıklarını belirtti. Gedikli yaptığı açıklamada, büyükşehir statüsü ile Akçaabat Belediyesi’nin yüksek kesimlere de hizmet götürmeye başladığını belirterek “Akçaabat Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarının kırsal alanda başlatılması ve hazırlanmış olan 5 ayrı ekiple ilçemizin değişik bölgelerinden yol yapım çalışmalarının alt yapı, temizlik, stabize serilerek silindirle ezilerek çok güzel bir çalışma olduğuna bu çalışmaların her Mahallede yapılacağını programlı bir şekilde devam ettirileceğini ve bu çalışmalardan Muhtarlarımızın çok memnun olduğunu ifade etmek isteriz.

Fen İşleri müdürümüz Sayın Mustafa Berber ile her bölgede ayrı ayrı toplantılar yapıp mahallemizin sorunları hakkındaki bilgileri mahalle muhtarlarımızdan alıp bu konuda neler yapılması gerektiği konusunda değerlendirmeye alıp çalışmalara devam edeceğini ifade etmiştir. İlerleyen günlerde Belediye Başkanımız Şefik Türkmen, muhtarlarımızla birlikte genel bir değerlendirme toplantısı yapacağını bizlere söylemiştir. Geçen yıldan programa alınmış olup 15 mahallemizde betonlama yapımı hazırlıkları başlamıştır. Bu çalışmalar yapılırken genel ekiplerimize muhtarlarımız başta olmak üzere her vatandaşımızın mahallelerimize  daha iyi hizmetler verebilmesi açısından yardımcı olmalarını bekliyoruz. Böyle bir kısa süre içerisinde 5 ayrı ekiple birlikte güzel bir program hazırlayıp bu çalışmaların başlatılmasına emeğe geçen başta Sayın Belediye Başkanımız Şefik Türkmen, Belediye Başkan yardımcılarımız,  Fen İşleri Müdürü Sayın Mustafa Berber olmak üzere bütün belediye personeline, emeği ve katkısı geçen herkese Akçaabat Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu adına teşekkür ederiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler