Gedikli Gençler İle Buluştu

Gedikli Gençler İle Buluştu

MHP Akçaabat belediye Başkan Adayı Metin Gedikli Nefispulathane Mahallesi’nde vatandaşlarYaylacık'ta gençler ile bir araya geldi.

MHP Akçaabat belediye Başkan Adayı Metin Gedikli Nefispulathane Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Meclis adaylarının da yer aldığı ziyarette,  Akçaabat için planladıkları projeleri anlatan Gedikli, Büyükşehir ile birlikte Akçaabat’ın eline büyük bir fırsat geçtiğini ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini savundu. Gedikli “Bilgi, birikim ve tecrübemiz ile Akçaabat’ı yönetmeye taklibiz.  Yapacağımız her hizmette hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden plan yapacağız. Şu an olduğu gibi göreve seçildiğimizde kapımız her daim vatandaşımıza açık olacaktır” şeklinde konuştu.

mhp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-metin-gedikli-nefispulathane-mahallesi’nde-vatandaslar-ile-bir-araya-geldi.2.jpg

mhp-akcaabat-belediye-baskan-adayi-metin-gedikli-nefispulathane-mahallesi’nde-vatandaslar-ile-bir-araya-geldi.1.jpgYaylacık Mahallesi’nde gençler ile de bir araya gelen Metin Gedikli, gençlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Gençlerin yönetimde söz sahibi olmalarını değerlendiren Gedikli “Biz gençlere her zaman önem verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bizim dönemimizde belediyenin alacağı kararlarda mutlaka gençlerin görüşüne duyarlı olacağız. Bizim için gençler önemlidir ve gençlere sosyal siyasal ve ekonomik alanda yetişme yetiştirilme noktasında her zaman olacağız ve gelecekte de yüklendiğimiz bu misyonu layıkıyla yerine getirecek yapıda ve kapasitede olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset