Geçmişi Değerlendirecekler

Geçmişi Değerlendirecekler

AK Parti Geleneksel Hale Getirdiği Yıllık Değerlendirme Toplantısını Yarın Yapacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve AK Partili yılların değerlendirildiği halka açık toplantı yarın yapılacak.

Erol Günaydın Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan toplantıya, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ında katılması bekleniyor.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, her yıl olduğu gibi bu yılda Akçaabat ve bölgemizde neler yapıldığını halkımızla paylaşmak istediklerini belirtti. Çavuş"Yapacak olduğumuz toplantı için uzun süredir bir çalışma içerisindeyiz. Tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, siyasi partileri ve basın kuruluşlarını tek tek gezerek toplantımıza davet ettik. Bu toplantı Akçaabat başta olmak üzere bölgemizde nelerin yapılıp nelerin yapılamadığının yanısıra yapılması planlanan projeleri de halkımzla paylaşmak amacını taşıyoruz" dedi.

Toplantıya Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ında katılacağını hatırlatan Çavuş "Toplantılarımıza her yıl bir bakanımızı davet ediyoruz. Bu yıl Milli Savunma Bakanımız gelecek. Güzel bir toplantı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Osman Çavuş, yarın saat 17.00'de  yapılacak olan toplantıya tüm akçaabatlıları  davet ettiklerini de belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset