Gaziler Günü Kutlandı

Gaziler Günü Kutlandı

Akçaabat’ta ''Gaziler Günü'' dolayısıyla tören düzenlendi.

Akçaabat Atatürk parkında düzenlenen törene Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Garnizon komutanı Bnb. Okan Uslu, Akçaabat Belediye Başkan vekili Hayrullah Ertem,Gaziler, daire amirleri ve vatandaşla katıldı.

Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ve bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi.

 

gaziler-gunu2.jpg

 

Kutlamada bir konuşma yapan Akçaabat ilçe jandarma komutanlığından J.Kıd. Çvş. Elvan Gönültaş, Türk vatanını üstün bir cesaret ve feragat örneği gösterip hayatını ortaya koyan azizi şehitlerimize minnet borçlu olduğumuzu ifade ederek, “Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti kahraman gazilerin kahraman gazilerin kahramanlık destanlarıyla yükselmiştir. Bu günde onların gösterdiği emsalsiz aldığımız manevi güçle barış ve huzur içerisinde yaşamaktayız. Mazisi kahramanlıkla dolu Türk silahlı kuvvetleri kahraman Gazilerimizin bıraktığı zafer meşalesini daha da yükseklere taşıyarak kendisine verilen her türlü görevi başarı ile yerine getirmeye devam edecektir” dedi.

Tören sonrası Kutlamalara katılan gaziler tebrik edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler