Gazetecilere Plaket

Gazetecilere Plaket

İlçemizde görev yapan gazetecilere muhtarlardan plaket verildi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve ilçemizde görev yapan gazetecilere plaket verildi.

 

Dernek Başkanı Eyüp Gedikli tarafından organize edilen ve Körfez Köfte Salonunda gerçekleşen plaket töreninde konuşan Gedikli, Gazetecilerin ilçemizin sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesine katkı sağladıklarını ve büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirterek “İlçemizde az sayıda gazetecimiz bulunmaktadır. Bu arkadaşlarda kendi imkanları doğrultusunda ilçemizin sesi olmaya çalışıyorlar.  Kendilerine ilçemize yaptıkları katkılardan dolayı tüm muhtarlar adına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Konuşmalardan sonra, sitemiz editörü ve Anadolu Ajansı Muhabiri Derviş Altuntaş’ın plaketini Dürbinar Mahalle Muhtarı Veysel Sivrikaya, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Muhabiri  Cemil Bıyıklı’nın plaketini Söğütlü Mahalle Muhtarı Yaşar Ertem, Karadeniz Gazetesi Muhabiri Uğur Tütenk’in plaketini Yeşilyurt Muhtarı Kenan Özmen ve  Köksal Ustaoğlu’nun plaketini Söğütlü Fatih Mahalle Muhtarı Selahattin Demir verdi.

Kaymakam Eroz Özkan'ın plaketini Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedkli takdim etti.

 

 

 

www.akcaabathaber.com editörü ve Anadolu Ajansı Muhabiri Derviş Altuntaş’ın plaketini Dürbinar Mahalle Muhtarı Veysel Sivrikaya verdi.

 

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Muhabiri  Cemil Bıyıklı’nın plaketini Söğütlü Mahalle Muhtarı Yaşar Ertem verdi.

 

 

Karadeniz Gazetesi Muhabiri Uğur Tütenk’in plaketini Yeşilyurt Muhtarı Kenan Özmen verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler