Gazeteciler Günü Kutlaması

Gazeteciler Günü Kutlaması

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Özel Trabzon Bil Lisesi, Özel Avrupa Dil Kursu ve Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi Akçaabat'ta faaliyet gösteren medya mensupları ile Belemir Bahçede düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü  nedeniyle Özel Trabzon Bil Lisesi, Özel Avrupa Dil Kursu ve Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi ilçemizde faaliyet gösteren medya mensupları ile Belemir Bahçede  düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

 

Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi müdürü Ahmet İşçi, Kahvaltıda, Akçaabat’ta görev yapan gazetecilerin sorunları ve Akçaabat’taki eğitim faaliyetleri ile ilgili fikir alış-verişi yapıldı. Kahvaltıda Akçaabat basınının gününü kutlayan Murat Özcan, “Akçaabat’ta yapılan medya faaliyetlerinin Trabzon’da Ortahisar ilçemizden sonra en yoğun olduğunu gözlemliyorum. Bu durum Akçaabat’taki kurumlar ve işletmeler için çok büyük bir şans. İşinizi büyük bir özveri ile yaptığınızı görüyor ve takdir ediyorum. Akçaabat’ta yapılan eğitim faaliyetlerini halka duyurmamız, zaman zaman eğitim sorunlarına getirdiğiniz yapıcı eleştiriler, camiamız açısından gerçekten çok kıymetli. Bu sayede bizde kendimizi denetleme ve sorgulama imkânı buluyoruz. Tabi sizlerin karşılaştığı problemlere de zaman zaman şahit oluyoruz "dedi.

Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü  nedeniyle  yaptığı açıklamada "Basın meslek ilkeleri doğrultusunda, insan haklarına saygılı, doğru ve tarafsız habercilik anlayışı içerisinde yaptığımız yayınlarla halkın bilinçlenmesi, düşünce ve ifade özgürlüğünün gelişmesi, temel hak ve özgürlüklerin kullanılması, kamuoyu oluşturulması, kamunun denetlenmesinde ilk akla gelen gazetecilik mesleği, demokratik hayatın vazgeçilmezidir. Halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının teminatı olan gazetecilerin her türlü güçlüğe karşı fedakarca yürüttüğümüz bu saygın görevlerimiz her kesim için yol gösterici işlevi bulunmaktadır. Medya mensuplarımızın görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz, kar kış, yağmur çamur gözetmeden gösterdikleri çaba her türlü takdirin üzerindedir "dedi. Yemeğe Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı yardımcısı Uğur Tütenk , Akçaabat Yeni haber gazetesi Yazı işleri müdürü Cemil Bıyıklı, Sebat haber internet sitesi sahibi Hüseyin Özkurt , Akçaabat postası internet sitesi editörlerinden Nesrin Bayram  katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler