GARSONLARA EĞİTİM

GARSONLARA EĞİTİM

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 5 gün süreli “Servis Teknikleri ve Müşteri Hitmetleri Kursu tamamlandı.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 5 gün süreli “Servis Teknikleri ve Müşteri Hitmetleri Kursu”na Akçaabat’ta hizmet veren Nihat Usta Köfte Salonu ve Körfez Köfte Salonu’ndan toplam 27 servis görevlisi katıldı.

Akçaabat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Çağlar Kurkoyan’ın usta öğreticiliğini yaptığı kursa katılan tüm kursiyerler başarılı olarak sertifika almaya hak kazandılar.

Kursun sonunda gerçekleştirilen sertifika töreni ise Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in katılımı ile merkez binasının bahçesinde yapıldı.

Tören öncesinde bir konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat’ın köftesiyle ünlenen bir ilçe olduğunu, köftenin tadı kadar verilen servis hizmetinin de bu tanıtıma katkı sağlayacağını belirterek, bunun için çaba harcayan ve gerekli eğitimi almaktan imtina etmeyen tüm kursiyerleri kutladı.

Kursiyerler sertifikalarını törene katılan protokol men-suplarının elinden aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler