Galericiler Site İstiyor

Galericiler Site İstiyor

Galericiler Site İstiyor

Akçaabat Oto Galericiler Derneği'nin düzenlediği iftar programına Akçaabat bürokrasinin ilgisi yoğun oldu.  Akçaabat Körfez Köfte'de düzenlene iftar programına,  Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,İlçe Jandarma Komutan Vekili Beşir Açar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, stk temsilcileri ve çok sayıda galerici esnafı katıldı.

İftar sonrası konuşan Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan'ın en güzel yönünün de birlikte kurulan iftar masaları olduğunu belirtti.

necati-isak-001.jpgKatılımcılara teşekkür eden Başkan İsak, Akçaabat'ta uzun süreden beri oto galericiler için bir site isteğinde bulunduklarını fakat bunun henüz başaramadıklarını belirtti. Başkan İsak "Akçaabat'ta galericiler işyerlerini bina altlarında, kaldırımlarda  hizmet vermek zorunda kalmıştır. Bunun bir an önce sona erdirmek için galericiler sitesine ihtiyacımız var. Galericiler sitesinin yapımı için herkesten destek bekliyoruz" dedi.

akcaabat-galerciler-dernegi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler