Galericiler Bekleyişte

Galericiler Bekleyişte

Galericiler Bekleyişte

14 Ay Önce Akçaabat’ta faaliyete başlayan Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İsak başkanlığında toplantı yaptı.

Yönetim kurulunun ve üyelerinin tamamının hazır bulunduğu toplantıda oto galericiler sitesi için yer arayışında gelinen son nokta değerlendirildi.

Başkan İsak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bütün yetkililerle gerekli girişimlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz bayağı mesafe de aldık, Akçaabat Platformu toplantısında   Belediye Başkanımız Sayın Şefik Türkmen site konusuna ve küçük sanayi sitesi konularına değindi galericilerin sorunlarını bildiğini ifade etti. Galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesinin aynı yere yapılabileceğini ifade ederek bizim bu sorunumuzu kendi sorunu olarak görmesi bizi son derece memnun etti.

Biz Başkan’ın kendisinden çok umutluyuz. Bu işi ancak o başarabilir. 120 bin nüfusu idare eden Şefik Başkan bu siteyi de hayata geçirir. Bizim gibi yer sıkıntısı çeken bir başka kuruluş da küçük sanayi sitesi. Onların da yeri yok. Akçaabat’ımızın Belediye Başkanı Sayın Şefik Türkmen’den yer konusunda bize yardımcı olacağına inancımız tamdır.

Galericiler mağdur durumdadır. Bir an önce Akçaabat’ın bu sorununun çözülmesini istiyoruz. Biz galerici esnafının yol kenarlarında, apartman altlarında, sokak aralarında kalmasını istemiyoruz. Eğer bizim de yapmamız gereken bir şey varsa bundan da kaçmayız. Yeter ki galericilerin sorununa kalıcı bir çözüm getirilsin.”

 

 

oto-galericiler-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler