Futbol kentine yakışmıyor

Futbol kentine yakışmıyor

Akçabat Sebatsporlu futbolcular ellerinden alınan idman sahasından sonra maç hazırlıklarını çamur sahada yapmak zorunda kalıyor.

Akçabat Sebatsporlu futbolcular ellerinden alınan idman sahasından sonra maç hazırlıklarını çamur sahada yapmak zorunda kalıyor

Çamurda idman yapıyorlar

Trabzon’da Temmuz ayında gerçekleştirilen Karadeniz Oyunları nedeniyle Akçaabat Söğütlü mevkiinde yapılan atletizm pisti Akçaabat Sebatspor’un maç idmanlarını çamurda yapmasına neden oluyor. İdman sahalarının yarısına atletizm pisti yapıldığı için kalan yarım sahada sağlıklı bir şekilde müsabakalara hazırlanamayan Kırmızı-Beyazlılar, her yağmur sonrası çamur deryasına dönen alanda idman yapmak istemiyorlar.
Akçaabat Sebatspor’un yanı sıra bölgede ki tüm amatör futbol takımların da bu idman sahasını kullanmak zorunda kalması ise sahanın daha da çamurlaşmasına neden oluyor.
Karadeniz oyunları nedeniyle mevcut 4 amatör sahanın yanı sıra Sebatsporun idman Sahası’nın da yarısı atletizm pisti olarak inşa edildi. Ancak yıkılan yerler nedeniyle takımlar nizami sahada idman yapamamaktan şikayetçiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor