Fıstıklı Mahallesi Camii Hizmete Açıldı

Fıstıklı Mahallesi Camii Hizmete Açıldı

Akçaabat’ın Fıstıklı Mahallesi Merkez Camii Dernek Başkanı Ali Kamçı’nın girişimleri ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile yapılan Merkez Camii büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Akçaabat’ın Fıstıklı Mahallesi Merkez Camii Dernek Başkanı Ali Kamçı’nın girişimleri ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile yapılan Merkez Camii büyük bir katılımla hizmete açıldı.

İnsanların rahatlıkla ibadetlerini gerçekleştirebilecekleri ve Fıstıklı Mahallesine bir ibadethane olan Merkez Camii Trabzon İl Müftü Yardımcısı, Akçaabat İlçe Müftü Yardımcısı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı İsmail Bulut ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla ibadete açıldı.

Fıstık Mahallesi Merkez Camii tam bir külliye şeklinde yapılarak bütün ihtiyaçlara cevap verecek şekilde inşa edildi.

 Ramazan ayından önce böyle bir ibadethaneyi hizmete açarak  mahallemize kazandırmanın ayrı bir sevincini yaşıyoruz diyen Merkez Camii Derneği  Başkanı   Ali Kamçı; Camii’nin yapımına emeği geçen Trabzonlu, Akçaabatlı ve diğer illerden destek sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ve bu çalışmalar sırasında bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza dernek üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz, Allah(cc) emeği geçenlerden  razı olsun dedi.

Konuşmanın ardından Kuran Tilavetleri okunarak dua edildi. Camii’nin yapımında maddi manevi katkı sağlayan ve emeği geçenlere plaket takdim edilerek  program sona erdi.

fistikli-cami2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler