Fiskobirlik Seçim Yaptı

Fiskobirlik Seçim Yaptı

Akçaabat Fındık tarım Satış Kooperatifi’nin genel kurulu yapıldı. Milli Eğitim müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 22 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda Mahmut Sivrikaya yeniden kooperatif başkanlığına seçildi.

159 kayıtlı üyesi bulunan kooperatifin 135 üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurul toplantısının divan başkanlığını Osman Akbulut, kâtip üyelikleri ise Zühtü Şahin ve Ali Osman Şal yaptı. Çift listenin yarıştığı seçimde kullanılan 135 oyun 18’i geçersiz sayılırken geçerli oyların 75’ini alan Mahmut Sivrikaya yeniden kooperatif başkanı seçildi. Diğer aday Zeki Yoloğlu’na ise 42 oy çıktı.

Seçimi kazanan Sivrikaya’nın listesinde Hasan Aktuğ, Ali Topal, Ergin Şaras (Asıl), Ali Can şal, Baki Özkurt, Emin Şener ve Temel Kutrup (yedek) yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı. Sivrikaya, Aktuğ ve Şaras aynı zamanda birlik asıl temsilciliğine de seçildi. Seçimi kaybeden Zeki Yoloğlu’nun listesi ise A. Mehmet kazancı, Ali Hacıoğlu, Mehmet Aksu (asıl), Ali Ertem, Süleyman Şahinoğlu, Cemal Karpuz ve Kadir Karpuz’dan oluşuyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler