Fındık Hakkında Ne Söylediler

Fındık Hakkında Ne Söylediler

Fındık üreticilerinin içini rahatlatacak açıklamalarda bulunan trabzon milletvekili Göktaş fındığın kilo başı 1.5 TL ile destekleneceğini söyledi. Göktaş, “Üreticilerimizin içi rahat olsun dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti Trabzon eski il Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Merkez ilçe başkanı Yılmaz Büyükaydın, AK Parti il eski başkan yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu Şahbazoğlu Köfte Salonu’nda bir araya geldi.

 

Gündeme ilişkin bazı açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Kemallettin Göktaş fındık, Akyazı Stadı ve Referandum ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 

Referandum Terörü Bitirecek

Göktaş anayasa değişikliği ile birlikte terör sorunun çözümleneceğini ifade ederek: “Anayasa değişikliği terörü bitirecektir. Ancak bazı siyasi partiler bu değişikliğe “Hayır” diyor. Bunu neden diyorlar anlamakta zorluk çekiyoruz. Anayasa değişikliği ülkemize daha demokratik daha özgürlükçü bir hava getirecektir. Kısacası bu değişiklik ile Türkiye’nin önü açılacaktır. Halk ise bu değişikliği epeydir istiyor. Ancak muhalefet partileri bunu istememek için diretiyor.

 

Halk bunu istiyorsa neden siyasi partiler bunu istemiyor. Anlamıyoruz. Terörü bitirecek çözüm önerileri istiyorlar. İşte size öneri. Bazıları da anaysa değişikliği ile ilgili ‘bize danışmadılar’ diyorlar. Biz onlardan meclise milletvekili gönderin dedik. Onlar ise milletvekili göndermediler. Biz AK Parti olarak referandumu halkımıza en iyi şekilde anlatmak için çalışmalar başlattık. Referandum ile birlikte kalkınacağız” dedi.

 

Başbakan Ak Yazı’ya El Attı

Akyazı stadı hakkında da açıklamalarda bulunan Göktaş: “Akyazı stadı çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu stat ile ilgili büyük uğraşlar vermektedir. Halkımızın yapılamayacak gibi bir tereddüdü olmasın. Stadın ihalesi ise bu yıl içinde kesinlikle yapılacaktır. Umarız TOKİ bu işi alarak stadı en kısa zamanda bitirecektir” diye konuştu

 

Fındık Üreticilerinin İçi Rahat Olsun

Fındık üreticilerinin içini rahatlatacak açıklamalarda bulunan Göktaş fındığın kilo başı 1.5 TL ile destekleneceğini söyledi. Göktaş: “Üreticilerimizin içi rahat olsun. Fındık yine geçen senekinden biraz daha fazla fiyat verilecek. Kilo başı 1.5 TL destek vereceğiz. Ancak FİSKOBİRLİK fındık üreticilerini mahveden taraf olmuştur. Çünkü FİSKOBİRLİK yanlış politikalar ile bu duruma gelmiştir. Fındık üreticilerinin fındığını bilinçsiz kullanarak krize girmiştir. Sonradan biz fındık üreticilerinin mağdur olmaması için TMO’yu devreye soktuk. Fındığı 4.5 TL arasında sattık” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset