Fındık Destekleme Süresi Doluyor

Fındık Destekleme Süresi Doluyor

Fındık Destekleme Süresi Doluyor

www.akcaabathaber.com haberidir.

İl genelinde olduğu gibi Akçaabat’ta Alan Bazlı Fındık Destekleme başvuruları yoğun bir şekilde devam ediyor. Üreticilerin destekleme ödemelerinden yararlanabilmesi için 1 Nisan2016 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Konuyla ilgili bir açıklaya yapan Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Akçaabat’ta 1345 üreticinin henüz dilekçe vermediğini ve mağdur olmamaları için 1 Nisan 2016 tarihine kadar Akçaabat İlçe Tarım Müdürlüğü’ne dilekçe ile müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti.

Eyüboğlu “Tüm üreticilerin askı evraklarını titizlikle incelemeleri, varsa yanlışlıkların düzeltilmesi için askı süresi içinde Akçaabat İlçe Tarım Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor. Dilekçe vermeyen üreticilerimizin isimlerini mahalle muhtarlarına bildirdik. 1345 kişi dilekçe vermediğini fark ettik. Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği müracaatları 1 Nisan 2016’da sona eriyor. Üreticilerimizin mağdur olmamaları için mutlaka müracaat etmeleri ve askı süresince icmalleri incelemeleri gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler