Fikret İnan'dan Sendika Ziyareti

Fikret İnan'dan Sendika Ziyareti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilciliği'ni ekibiyle ziyaret etti.

 Sendika Temsilcisi Cevat Şal'ın kalabalık bir ekiple ağırladığı Başkan Adayı Fikret İnan, eğitimci olması hasebiyle sendikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun can damarları olduğunu belirten Başkan Adayı İnan, başkanlığı döneminde alt yapı ihtiyaçlarını karşılayacakları öğretmen arkadaşlarına hizmeti ibadet sayacağını vurgulayarak, “Öğretmenlik kutsal bir meslek. Bu kutsal mesleğin neferi olan öğretmen arkadaşların sıkıntılarını ne kadar çok giderirsek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız daha iyi eğitim hizmeti alacaktır.” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının demokratik ülkelerde demokratik partiler kadar vazgeçilmez örgütlenmeler olduğunu da vurgulayan İnan, şunları söyledi:

“Siyasetçilerimiz sivil toplum kuruluşlarıyla içli dışlı olmalı, temsilcilerinin görüşlerinden faydalanmalıdır. BTP olarak biz, istişare ve ortak anlayışla karar alınırsa, kararların isabet derecesinin ve uygulanma oranının yüksek olacağına inanıyoruz. Nasip olur da belediye başkanı seçilirsem, bu anlayışla hareket edeceğim ve sivil toplum örgütlerimizin her konuda görüşlerinden faydalanmaya ve sorunlarıyla ilgilenmeye çalışacağım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler