Fethi Gitti, İlker geliyor

Fethi Gitti, İlker geliyor

Akçaabat Sebatspor, Fethi Türkoğlu ile anlaşma sağlayamadı. Hoca arayışları Değirmenderespor'un geçen sezonki başarılı hocası İlker Erdem üzerine çevrildi.

Akçaabat Sebatspor, geçen sezon takımı çalıştıran teknik direktör Fethi Türkoğlu ile anlaşma sağlayamadı.  Hoca arayışları Değirmenderespor'un geçen sezonki başarılı hocası İlker üzerine çevrildi. 

 

Fethi Türkoğlu, zor bir süreçte görev aldığı Akçaabat Sebatspor'dan, yine zor bir karar vererek ayrılmak zorunda kaldığını belirtti.

 

Akçaabat Sebatspor Kulübünün son yıllarda yaşadığı sıkıntılı dönemi bütün kamuoyunun bildiğini ifade eden Türkoğlu, ''Şahsımda, bu zor süreç içerisinde Akçaabat Sebatspor gibi tarihi bir kulüpte görev yapmanın haklı gururunu yaşadım. Akçaabat Sebatspor'un ligde kalabilmesi için verdiğimiz onurlu mücadeleyi tüm kamuoyu takdir etmiş, şahsıma da gerekli ilgi alakayı göstermişlerdir'' dedi.

 

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu ile geçen sezon sonuna kadar bir anlaşma yaptıklarını, gelecek sezon için ise yeniden masaya oturulacağı konusunda ortak bir karar verdiklerini ifade eden Türkoğlu, ''Gelinen süreçte, mevcut yönetim kurulu gelecek sezonda da benimle birlikte çalışma talebinde bulunmuş ve bu istediğini şahsıma iletmiştir. Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmeler sonrası şartların oldukça verimsiz ve sonuç getirici olmadığını düşündüğümden yeni dönemde görev kabul etmedim. Bugüne kadar bana destek olan başta futbolcu kadrosu olmak üzere yönetim kurulu ve taraftarlarımıza, bunun yanında Trabzon basınına çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor