Ferhat'tan Yine Altın Madalya

Ferhat'tan Yine Altın Madalya

Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılan Uluslar arası felix stam boks turnuvasında 49 kg Ferhat Pehlivan tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Polonya, Almanya, İrlanda, ABD, Rusya,Belarus, Litvanya, İtalya, Moğolistan, Fransa, İngiltere, Moldova, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Ukrayna gibi ülkelerin yarıştığı turnuva Avrupa Şampiyonası öncesi önemli bir sınav oldu. Ferhat Pehlivan rakipleri karşısında gösterdiği üstün performansla göz doldurarak Avrupa Şampiyonasında altın madalyayı alacağının sinyallerini de vermiş oldu.

Akçaabat Spor Kulübü sporcusu olan Ferhat Pehlivan yaptığı açıklamada; Polonya da yapılan bu turnuvadan bir ay öncede Azerbaycan’da bir turnuvaya daha katıldım orda da dünya şampiyonunu dövdüm ve şampiyon oldum. Almanya da 15 günlük bir kamp daha yaparak Polonya da ki bu turnuvaya katıldım daha önce kaybettiğim rakiplerimi çok farklı yenerek şampiyon oldum. Çok iyi durumdayım. İnşallah bu yıl hem Avrupa şampiyonasında hem de dünya şampiyonasında önemli başarılar elde ederim.

Milli takım antrenörü Altar Kalkışım ise; haziran ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesi katıldığımız iki önemli turnuvada altın madalya alarak gücümüzü göstermiş olduk. Şimdi son hazırlıklarımızı yapmak üzere Küba da 40 günlük bir kampa gireceğiz. Küba da dünya ve Olimpiyat şampiyonu boksörlerle antrenman yapacağız moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Artık Türk boksu üst seviyelere doğru ilerliyor. İnşallah çok iyi başarılar yakalayacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor