Ferdi ve Ünal Olmadı

Ferdi ve Ünal Olmadı

Akçaabat Sebatspor'da Ferdi ve Ünal’ın takımlarıyla olan sorunları nedeniyle resmi mukavele yapılamadı.

Derviş ALTUNTAŞ

 

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, daha önce anlaşmaya vardıkları Ferdi ve Ünal’ın takımlarıyla olan sorunları nedeniyle resmi mukavele yapamadıklarını belirti.

 

Rıza Özer AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce başkan Şenol Ayvaz tarafından prensip anlaşmasına varılan ve kampa katılan Kasımpaşaspor’dan Ünal ve Boluspor’dan Ferdi’nin takımlarıyla olan sorunları nedeniyle anlaşmanın henüz resmi olarak gerçekleşemediğini belirtti. Özer “Bu iki sporcu ile de başkanımız Şenol Ayvaz prensip anlaşmasına vardı ve bu sporcular takımın kampına dahil oldu. Ancak iki sporcunun kulüpleri ile sorunları olduğu anlaşılınca bu sorunları halletmelerini istedik. Eğer bu sorunlarını hallederlerse tekrar takımın kampına katılacaklar. Sorun bizimle alakalı değil” dedi.

 

Özer, Transfer görüşmelerine devam ettiklerini ve mutlaka iyi transfer yapacaklarını ifade ederek “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Alternatif birçok sporcu ile görüşmelere başladık. Takıma enerji katacak en iki sporcu mutlaka alacağız” dedi.

 

Yönetim kurulundan bazı kişiler ile takımım kampını ziyaret ettiklerini de belirten özer ziyaretin sporcular üzerinde moral olarak olumlu yansıyacağını düşündüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor