Fatih Tekke İle Sohbet Etti

Fatih Tekke İle Sohbet Etti

Trabzon’a miting için gelen başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2011 tesislerini gezerken rastladığı Fatih Tekke ile bir süre sohbet etti.

Referandum Mitingi için Trabzon’a gelen başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzonspor’un eski takım kaptanı Rubin Kazanlı Fatih Tekke ile bir süre sohbet etti.

Miting öncesi 2011 Avrupa Olimpik yaz festival oyunlarının yapılacağı tesislerde inceleme yapan başbakan Erdoğan Akçaabat Söğütlü'deki atletizm pistinde çalışırken kaptan Fatih  Tekke karşılaştı.

Başbakan Erdoğan ayağındaki sakatlık nedeni ile  tedavi amaçlı 4 günlüğüne Trabzon’a gelen Fatih Tekke ile oyunların yapılacağı  Akçaabat Söğütlü’deki atletizm pistinde karşılaştı.Tekke Başbakan Erdoğan ile bir süre sohbet etti.

fatih_tekke2.jpg

Kaptan Fatih Tekke Trabzon’a sakat olduğu için geldiğini ifade ederek” Ayağımda hafif bir sakatlık var.Burada tedavimi sürdüreceğim.Başbakanımız buraya geldi ben de kendisine hoş geldiniz dedim.Bir süre sohbet ettik" dedi.

Trabzonspor’dan bir teklif aldınız mı şeklindeki bir soruya da kaptan Fatih Tekke “ Hayır Trabzon’a sakatlığım nedeni ile geldim. Trabzonspor’dan bana teklif falan yok.Burada bulunmamın Trabzonspor ile bir alakası yok.Sakattım ve Trabzon’a geldim.3 yada 4 gün burada kalacağım ardından da Rubin  Kazan’a döneceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset