Fatih Gedikli'den Açıklama

Fatih Gedikli'den Açıklama

Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli, son günlerdeki olaylara sert tepki gösterti.

Gedili'nin yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

 

Türk milleti olarak hassas ve zor günlerden geçtiğimiz aşikardır. Özellikle son günlerde bir takım legal ve illegal güçlerin tezgahından süzülerek pazarlanan ve ihanet kokan olaylar yaşamaktayız.Maalesef ülkeyi yöneten irade bu olaylara sessiz kalmakla yetinmeyip, adeta çanak tutmaktadır.

   Ülkenin birçok yerinden  yükselen, derinliklerinde Vatan-Millet-Bayrak sevgisi tohumlarını yeşerten insanların masum feryatlarını  görmezden gelen bu irade ; Habur sınır kapısında tezgahlanan bu büyük ihanet oyununun bir parçası olmuştur. Açılım süreci (Kürt açılımı) naralarıyla planlanan bu oyun, belirli bir süreç sonunda yerini demokratik açılım söylemlerine terk etmiştir. İlerleyen günlerde hangi ad altında şekilleneceğini ve yüce Türk milletinin önüne sürüleceğini anlamak pek zor olmasa gerek.

 Ülkeyi yönettiğini iddia eden irade bu oyunu! bile iyi oynayamamaktadır.Suni gündemlerle , ifadelerle nabız yoklamaya çalışanların oyunları bozulmuştur. Bozulacaktır. Artık nabızları atmamaktadır.Kendilerine biçilen bu figüranlık kaftanı bir – iki boy büyük gelmiştir.

Ülkenin bu ihanet ekseni etrafında döndüğü bu günlerde; bazı ihanet örgütleri temsilcilerinin, aydınların!, ön planda olan sözde kanaat önderlerinin yazılı ve görsel medyada ifade etmeye çalıştıkları(pazarladıkları) paradigma tutmayacaktır.

   Türk milleti olarak bizim adımıza tek paradigmadan söz edilebilir: ulusal birlik ve beraberlik, üniter devlet yapısı, her alanda tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devleti.Farklısı bizim için söz konusu değildir.

   Bu buhran içinde yapılan tarihi yanlışlar adeta hukuk devleti gerçeğini hiçe saymaktadır. Yaşanılan bu olayların hukukla bağlantısını kurmak ihanetin, peşkeşin eş anlamlısıdır.

  Bu bağlamda bizim Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak azınlıklar anlamında bir sorunumuz yoktur.Kaldı ki kendini azınlık statüsünde gören bu insanlar bizim birinci sınıf vatandaşımızdır. Diğer boyutu pazarlanan ihanet, bölücülük tohumlarıdır.

  Türk milliyetçileri olarak bu tohumları yeşertmeyeceğiz.Bu oyunun parçaları olmayacağız. Oyuna çomak sokmaya devam edeceğiz.Çomağımızın boyutunu öğrenmek isteyenler için şanlı Türk tarihimiz mevcuttur, yaşamaktadır.

  Biz bu Psikolojik harbi farkındayız. Gerekleri ile karşısındayız. Bazılarının! ifade ettiği gibi rehabilite süreci diye adlandırılan ihanet yaklaşımlarının takipçisiyiz. Bu sürecin tarafı olmayacağız.

   Biz Türk milletinin bekasının, bölünmez bütünlüğün tarafıyız. Tarafı olmaya devam edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset