Eyüboğlu Partisinin Emrinde

Eyüboğlu Partisinin Emrinde

Mustafa Hikmet Eyüboğlu “Tıpkı bir önceki seçimde listelere girerken saygıyla karşıladığım partimin kararını yine saygıyla karşılıyorum.

İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Hikmet Eyüboğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin İlçe Seçim Kurulu’na verdiği Belediye Meclisi Üye Aday Listesi’nde yer almamasının kendisinde kırgınlık yaratmadığını belirterek, “Tıpkı bir önceki seçimde listelere girerken saygıyla karşıladığım partimin kararını yine saygıyla karşılıyorum. Hizmet için mutlaka makam sahibi olmak gerekmez. Siyaset sonuç olarak halka hizmet için bir araçtır. Küsmek, darılmak ve kırılmak bize yakışmaz.” dedi.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partisi tarafından verilecek her göreve hazır olduğunu da belirten Eyüboğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk siyasi tarihinin en zorlu dönemlerinde Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’de yöneticilik görevinde bulunurken 2009 Mahalli İdareler Seçimi’nde İl Genel meclisi Üyeliği için aday oldum. O zamanki İlçe Başkanı Osman Çavuş ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımın, çok kıymetli adaylar içerisinde bizleri de değerlendirip tercih etmeleri sonucu halkımızın da desteğiyle İl Genel Meclisi üyesi seçildim. Görevde bulunduğum süre içerisinde ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışıyla hiçbir ayrım yapmadan halkımızın emrinde oldum. Bizi seçenleri mahcup etmemek için gece gündüz ve tatil demeden, ailemiz ve arkadaş çevremiz ile sosyal hayatımızdan fedakârlık yaparak çalıştık. Bu süre içerisinde Trabzon ve özellikle de Akçaabat’ın köylerine burada sayamayacağım sayısız hizmete aracı olduk.

 

Trabzon ilimizin büyükşehir statüsüne geçmesi dolayısıyla İl Genel Meclisi üyelikleri kaldırılıp Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine dönüştürüldü. Biz de hizmet ettiğimiz yıllardaki deneyimimizi büyükşehir statüsünde göreve devam ettirip aktarmak amacıyla Belediye Meclisi Üyeliğine müracaat ettik. Mevcut İlçe Başkanımız ve arkadaşlarımız tercihlerini diğer arkadaşlarımızdan yana kullandılar. Bize düşen bu kararı saygıyla karşılamaktır. Tıpkı bir önceki dönem listelerde girerken saygı ile karşıladığımız gibi. Bu andan itibaren üyesi olduğum partimin ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde elimden gelenin fazlasını yaparak çalışmalarıma devam edeceğimi tüm dost, arkadaş ve halkımıza duyuruyorum.

Siyaset sonuç olarak halka hizmet için bir araçtır. Küsmek, darılmak ve kırılmak bize yakışmaz. Bana partim tarafından verilecek her göreve hazırım. Hizmet için mutlaka makam sahibi olmak gerekmez. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımıza teşekkür eder, yaklaşan mahalli idareler seçimlerinin halkımız, partimiz, ülkemiz ve tüm İslâm Alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset