Evlenmek İçin TS'yi Bekliyor

Evlenmek İçin TS'yi Bekliyor

Abdullah Durna, Trabzonspor aşkına 28 yıldır hiç evlenmedi.


Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Abdullah Durna, Trabzonspor aşkına 28 yıldır hiç evlenmedi. 50 yaşındaki Durna, Karadeniz ekibi şampiyon olursa evlilik hazırlıklarına başlayacak.

Abdullah Durna, Trabzonspor'u çok sevdiği için 28 yıl önce, 'Ne zaman şampiyon olacaksa o zaman evleneceğim' diyerek ilginç bir karar verdi. Çeyrek asırdan fazladır evlenmek için Trabzonspor'un şampiyon olmasını bekleyen Durna, bu yıl son maça kadar heyecanla bekledi. Trabzonspor'un şampiyon olabilmesi için Fenerbahçe'nin Sivasspor maçında puan kaybetmesi, Karadeniz ekibinin de Karabük deplasmanında kazanması gerekiyor.

Trabzonspor'un Karabük, Fenerbahçe'nin ise Sivas'ta oynayacağı son maçları heyecanla beklediğini belirten Durna, "Trabzonspor'u sevmeyi belirtmem kelimelerle yetmez. Bu bir aşk. Bunu yaşamak lazım. O kadar seviyorum ki yıllar önce Trabzonspor için evlenmeyeceğime dair karar aldım. Bu kararla 28 yıldır Trabzonspor sevdasına evlenmedim. İnşallah bu yıl şampiyon olacak. Ben de bekarlıktan kurtulacağım. Her gün Trabzonspor'un şampiyon olması için dua ediyorum. Bekarlık artık canıma tak etti. Evlenmeyi kesinlikle bu yıl düşünüyorum." diye konuştu.

Trabzon sevgisini saya saya bitiremeyen Durna, arkadaşlarını bile seçerken Trabzonlu olma şartı koyuyor. Çok samimi olduğu arkadaşlarının tamamının Trabzonsporlu olduğunu belirten Durna, Trabzonspor taraftarı olan müzisyen bir arkadaşıyla da takımı için türkü besteledi. Her takımın marşı olduğunu belirten Durna, "Biz, Anadolu takımına yakışır şekilde müzik yapmak istedik. Böyle bir çalışmada yaptık." dedi.

Alanyalı halk ozanı Osman Kılıçaslan ve Durna'nın diğer arkadaşları 'Anadolu Kaplanları' isimli türküyü besteledi. Halk Ozanı Kılıçarslan, binlerce şiir yazdığını belirterek, Trabzonspor aşkına bir de türkü bestelediklerini ifade etti.

Yaptıkları eseri Trabzonspor ailesine hediye ettiklerini de belirten Kılıçarslan, "Trabzonspor'un centilmenliği ve samimiyeti hoşuma gidiyor. Dolayısıyla kalbimde bir sevgi oluştu. İnşallah şampiyon olacaklar. Ben buna inanıyorum. Bu benim rüyama bile girdi. Rüyamda yazdım bu eseri. Yaptığımız bu eseri Trabzonspor'a armağan etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor