Evleneceklere Müjde

Evleneceklere Müjde

Akçaabat Derecik Mahallesinde yer alan Kent Düğün salonu yeni dekoruyla görücüye çıktı.

 

Akçaabat Derecik Mahallesinde yer alan Kent Düğün salonu yeni dekoruyla görücüye çıktı.

Derecik mahallesinde çok yönlü hizmet verecek olan Kent Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda konuşan işletme sahibi Muhammet Çakır, amaçlarının yöre halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Düzenlenen kahvaltıya Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Belediye meclis üyeleri mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, açılışta yaptığı konuşmada Akçaabat’ın sanayisi ve fabrikasının turizm sektörü olduğu belirterek “biz bu sektörü sahip çıkacağız. Özellikle köylerde ve yaylalarda betonlaşmaya izin vermeyeceğiz. Akçaabat turizmle öne çıkıyor. Son gelişmeler bizleri memnun ediyor. Arap turistlerin ilimize gelmeleri bizi memnun ediyor. Bizim başka bir gelir kaynağımız yok. Bizim doğamız çok güzel biz bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Buraya gelen insanlar bizim o güzel doğal güzelliklerimiz görmeye geliyor. Bizler bu doğal güzelliğimize sahip çıkalım “dedi. Ulusoy muhtarlara ve yetkililere çevrelerine daha duyarlı olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen ise Akçaabat’ın cennet bir yer olduğunu belirterek”  Akçaabat olarak bizler çok şanslıyız doğası ile denizi ile yaylasıyla cennet bir memlekette yaşıyoruz. Yapılan tesisler turizm açısından çok önemli. Özellikle yayla turizmi acısında ilçemiz ön plana çıkmaktadır. Bizler hepimiz bu konuda üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Akçaabat’ta özellikle orta mahalle turizm açısından çok önemli bir mahallemizden” dedi.

Düzenlenen törende bir konuşama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Trabzon’un büyük Şehir olduğu yeni seçilen muhtarlarımız sorunlarının olduğunu hatırlatarak “ yeni bir yapılanma içersindeyiz tabii ki sorunlarımız var. Ancak bu sorunlarımız kısa zamanında çözümü için yetkililere biraz zaman gerekmektedir” dedi. 

akcaabat-kent-dugun-salonu.jpg

video-tokla.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler