Esnaftan 15 Temmuz Afişleri

Esnaftan 15 Temmuz Afişleri

Esnaftan 15 Temmuz Afişleri

“15 Temmuz Afişleri”  Akçaabat’ta Dükkanlara Asıldı…

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi, Akçaabat’ta esnafa 5 bin 15 Temmuz afişi dağıttı. Afişler ilçe genelindeki işyerlerine asıldı.

Afişler asmadan önce açıklamalarda bulunan Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, “Darbecilere karşı hiç tereddüt etmeden Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara koşan ve vatanına sahip çıkan esnaf camiası olarak milletimiz demokrasi savaşını kazanmıştır” dedi.

Başkan Bulut konuşmasında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nde, bir kez daha “Her zaman milletimizin ve devletimizin yanındayız, darbelere Hayır” diye haykırıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynayan devlet büyüklerimize, güvenlik güçlerimizin  değerli mensuplarına ve en önemlisi esnafından, öğrencisine, kadınından erkeğine darbecilerin karşısına çıkan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatanın bağımsızlığı için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine koşan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Günü kutlu olsun.” Dedi.

akcaabat-esnaftan-15-temmuz-afisi1.jpg

akcaabat-esnaftan-15-temmuz-afisi.jpg

Bastırılan afişler, esnaf ve sanatkârlar tarafından Akçaabat’taki işyerleri, araçlar ve sokaklara asıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler