Esnaf Odasından Kutlama

Esnaf Odasından Kutlama

Esnaf Odasından Kutlama

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Yaşar Sivrikaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Yaşar Sivrikaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizde kadınlarımızın toplum içinde önemli görev ve sorumluluklar üstlenmelerine büyük bir gurur ve memnuniyetle tanıklık ediyoruz. Toplumsal, siyasal, sosyal ve kültürel alanlarda kadınlarımız, kendi yerlerini, kendi çabalarıyla çalışarak ve hak ederek kazanmaktadırlar. Sağlık kuruluşlarından yargıya, bürokrasiden üniversitelere, esnaf ve sanatkardan, sivil toplum örgütlerine kadar her yerde söz sahibi güzide örnekleri görmek mümkündür.akcaabathaber.com

Kadınların kendi ekonomik özgürlüklerini sağlayacakları süreçte desteklemek, onlara kendi çabalarını ortaya koyabilecekleri eşit şartları sağlamak ve kendilerine fırsat tanındığı takdirde, büyük başarıların altına imza atabilecek bilgi, azim ve beceriye sahiptirler.

Bu düşüncelerle, başta Akçaabat'ın geleceğinin sosyo-ekonomik yönden inşasına kendi çabalarıyla ortak olan kadınlarımız olmak üzere hayatımızın her alanını varlıklarıyla anlamlandıran, değerli ve yaşanabilir kılan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm içtenliğimle kutluyor, kendilerini sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler