Esnaf Mali Genel Kurulunu Yaptı.

Esnaf Mali Genel Kurulunu Yaptı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yıllık Olağan mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yıllık Olağan mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Erol Günaydın Sanat merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Kooperatif’in 2013 yılı hesapları ibra edildi, 2014 yılı tahmini bütçesi kabul edildi. Kooperatif’in 2013 yılı bütçesi gider ve geliri denk olmak üzere 253 bin 508 lira olarak bağlandı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yıllık Olağan mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya kooperatif ortaklarının yanı sıra siyasiler de büyük ilgi gösterdi.

2013 yılı gelir gider hesabının 253 bin 508 lira olarak kesinleştiği kongrede 2014 yılı tahmini bütçesi de 388 bin lira olarak onaylandı.

2014 yılı bütçesinde başkan maaşının net 4 bin 750 lira olması eski yöneticilerden Hüseyin Yılmaz’ın itirazına rağmen onaylandı.

Belediye Başkan Adaylarının birer selamlama konuşması yaptıkları genel kurulda hizmet aracıyla ilgili olarak da yönetim kuruluna alım-satım ve onarım yetkisi verildi.

Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü’nün başkan, Hasan Kurt’un başkan yardımcısı, Mustafa Fındıkçı ve Ali Osman Çelik’in ise kâtip üye olarak görev yaptıkları Divan Kurulu’nun yönetiminde ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcisi İlhan Pehlivan’ın gözetiminde gerçekleştirilen kongreye şu isimler katıldı:

Akçaabat Belediye Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Didim Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Halk Bankası Akçaabat Şubesi Müdürü Suat Akıncı.

akcaabat-esnaf-kredi-kefalet-genel-kurul2.jpg

akcaabat-esnaf-kredi-kefalet-genel-kurul1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler