Esnaf Kredi Geleneği Sürdürdü

Esnaf Kredi Geleneği Sürdürdü

Esnaf Kredi Geleneği Sürdürdü

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeği programını bu yıl genişleterek sürdürdü. Bu yıl düzenlenen programa Akçaabat basının yanı sıra STK temsilcileri de katıldı.

Her ramazan farklı bir mekanda konuklarını ağırlayan Başkan İsmail Bulut'un bu ramazanda evi Akçakale Akgün balık Evi oldu.

İftara, kooperatif yönetiminin yanı sıra, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Vakfıkebir Esnaf Kredi Koop. Başkanı Hasan Topaloğlu, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kalaycı, Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İsak, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve Akçaabat'ta görev yapan basın mensupları katıldı.

İftar sonrasında bir açıklama yapan Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, yaptığı açıklamada iftar yemeğinin amacının kooperatif yönetimiyle gazetecileri bir araya getirmek olduğunu belirterek, “Ramazan ayı bir birliktelik ayıdır. Biz de bu birlikteliğe hizmet etmek adına çeşitli çevrelerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugün iftarda bizim en büyük yardımcımız olan basın mensubu arkadaşlarımız, stk temsilcileri ve kooperatif yönetim kurulu üyelerimizle buluştuk. Katılımlarından dolayı onlara ve siz değerli kooperatif yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak, Başkan Bulut’a  teşekkür etti.

akcaabat-esnaf-kredi-iftar.jpg

akcaabat-esnaf-kredi-iftar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler