Esnaf Kefalet Kooperatifi Kongresi

Esnaf Kefalet Kooperatifi Kongresi

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan mali kongresi yapıldı.

 

Kooperatif binasında üyelerin katılımıyla gerçekleşen kongreye Akçaabat Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem, Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Öztürk, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Genel Kurulda bir konuşma yapan Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Osman Zeki Alşan, esnafın aldığı kredileri kriz nedeniyle ödeyemez duruma geldiğini söyledi. Alşan “Çok zor ve sıkıntılı 2 yıl geçirdik. Bu zor dönemde hepimizin işlerinde azalma olmuş ve kriz dolayısıyla işlerimiz olumsuz yönde etkilenmiştir. Bu durumdan dolayı esnafımız almış olduğu krediyi ödeyemez duruma gelmiştir” dedi.

Trabzon’da açılan büyük alışveriş merkezlerinin de Akçaabat’a olumsuz etkileri olduğunu ifade eden başkan Alşan “Akçaabat’tın Trabzon’a çok yakın olması nedeniyle bir çok vatandaşımız alışveriş işin Trabzon’u tercih etmektedir. Akçaabat’ta kalanlar ise veresiye alışveriş yapanlar olmuştur. Bu durum esnafımızı  olumsuz etkilemiştir” şeklinde konuştu.

akcaabat-kongre.jpg

 

akcaabat-kongre.20110227133044.jpg 

Divan Başkanlığını Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın yaptığı mali kongrede Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 2010 yılı  gelir ve giderlerinin 254.422,07 TL olarak kabul edildi.

 

akcaabat-kongre.20110227133147.jpg

 

 Kongrede denetleme kurulu üyeliklerine Aslan Boğoçlu, Muhammet Köse ve Bilgehan Şimşek’in getirilmesine de oy birliği ile karar verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler