Esnaf Gönüllü Asker Olur

Esnaf Gönüllü Asker Olur

Esnaf Gönüllü Asker Olur

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada terörü bir kez daha kınayarak esnaf olarak devletin yanında olduklarına vurgu yaptı.

Teröre diz çöktürülecek günlerin yakında olduğuna inandığını da belirten Oda Başkanı Yaşar Sivrikaya, şunları söyledi:

“Esnaf camiası olarak her yerde ve her şartta devletimizin yanında olduğumuzu her zaman yüreklilikle söyledik, söylemeye de devam ediyoruz. Yurdumuz üzerinde oynanan oyunlara hep birlikte karşı durmalıyız. Bu gemi batarsa hep beraber batarız. Vatansızlık kadar acı bir şey yoktur. İşte karşınızda Suriye örneği. Düşünün, bir memlekette bayrağın indiğini, ezanın sustuğunu; böyle bir yurtta yaşamanın ne anlamı kalır. Bizler böyle bir şeyi kaldıramayız, tahammül de edemeyiz.

Bu vatan için bir değil bin canımız olsa hepsini vermeye hazırız. Bunu herkes böyle bilsin. Esnaf ve sanatkâr olarak bu yurdun gönüllü askerleriyiz, gönüllü koruyucularıyız. Allah göstermesin ayranımız kabarmasın, kabımıza sığmayız.

Bu topraklar çok hain gördü ama bilinmeli ki Türk milleti hepsini tarihe gömdü. Hiç kimse beklemesin ve hayal etmesin; bu bayrak inmeyecek, ezanlar susmayacak, vatan da bölünmeyecek. Türk Milleti olarak bugüne kadar hiç kimsenin karşısında diz çökmedik, teröre karşı da diz çökmeyeceğiz. Yüce Allah’ın yardımıyla bizim de dik duruşumuzla terörü yok edecek güçteyiz. Teröre diz çöktüreceğimiz günler de yakındır.

Esnaf camiası olarak tüm terör örgütlerini şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler