Eskiler Ve Yeniler Buluştu

Eskiler Ve Yeniler Buluştu

AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatı “Geçmişten geleceğe hep beraber el ele gönül gönüle” programı kapsamında, görev almamış eski yöneticiler ve kurucularla Körfez Restaurant’ta bir araya gelerek yemek yedi.

AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatı “Geçmişten geleceğe hep beraber el ele gönül gönüle” programı kapsamında, görev almamış eski yöneticiler ve kurucularla Körfez Restaurant’ta bir araya gelerek yemek yedi.

Yemeğe;İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan F. Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,Müsiad Başkanı Aydın Birincioğlu, Eski ilçe başkanları Osman Çavuş, Osman Parlayan, Ahmet Ziya Öztürk, Eski belde başkanları ve bir çok partili katıldı.

yemek-002.jpg

Yemekte ev sahipliği yapan İlçe Başkanı Emre Akgün, yemeğe katılan herkese teşekkür ederek “ İnanıyorum ki 7 Haziran genel seçimlerde, bizim de eksikliklerimiz de olabilir ama sizin yönlendirmelerinizle Akçaabat’ta en yüksek oyla kazanacağız. Çünkü önümüzde sizin gibi ağabeylerimiz var.Bizi bırakmayacağınıza her zaman destekleyeceğinize, yol göstereceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yemek yenilen mekânın kendisi için ayrı bir önemi olduğuna vurgu yapan Eski ilçe başkanlarından Osman Parlayan, “Yemek için seçilen mekân bizde geçmişi hatırlatıyor. Onun için özellikle bir sevda ile başladığımız Fazilet Partisinde buluşup AK Parti’de devam ettirdiğimiz ve aramızdan ayrılan ilk kurucu ilçe başkanımız rahmetli Mustafa Cumhur’u rahmetle anıyorum. Aramızda olduğunu hissediyorum. Çünkü bu mekân bizim fazilet partisinde yetiştiğimiz bir dönemde AK Partiye geçtiğimizde bu mekânlarda çok oturduk. Partinin geleceğini çok tartıştık. 2001 yılında sevdaya başladık 2002 seçimleriyle beraber Ak Parti’de bir dönemi oluşturmaya başladık. Bu 2015 teki genel seçim bizim 2002 deki seçimle aynı durumdadır. Kısa sürede kurulan parti Türkiye’de eşsiz benzeri görülmemiş bir başarı yakalamıştır. Biz şimdi 2002 deki seçim ruhuyla beraber 2015 seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde eski başbakanımıza ve yeni başbakanımıza hediye etmek zorundayız” dedi.

"Neydi vefa? Unutmamaktı. Zor günde sırt dönmemek, Kapıları örtmemekti. Dostun ağlarken gülmemek, Her acıya onunla göğüs germekti vefa. Laf değil... Vefa ne bir semt, ne de sadece apartman adı, Vefa dostunla hemhal olmaktı. Yaralıya merhem... Susuza su… Ve vefa "anlamak"… Bir diken için bir gülü atmamaktı..." dizeleriyle konukları selamlayan Eski ilçe Başkanlarından Osman Çavuş vefanın önemini vurgulayarak, böyle bir toplantıyı tertipleyip katılan herkese teşekkür etti.

yemek1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler