Eserlerini Paris'te Sergileyecek

Eserlerini Paris'te Sergileyecek

Ekrem Hoca Eserlerini Paris'te Sergileyecek

Akçaabatlı sanatçı Ekrem KUTLU Paris Trabzon Kültür Derneği ve Türk Dernekleri Birliğinin davetlisi olarak 7-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında Paris Anadolu Kültür Merkezinde 9.kişisel resim sergisini açacak.

 Kendisine ait atölyesinde uzun süre sanat eğitimi ve rölyef çalışması yapan Kutlu, Akçaabat’ta uzun süre resim ve fotoğraf sanatının gelişmesinde çaba harcamış ve yüzlerce karma sergi organize edip, Akçaabat Belediyesi Resim Çalıştayının düzenlenmesinde görev aldı.

Ekrem Kutlu,2009 yılından sonra bireysel sanatsal çalışmalarına ağırlık vererek yağlıboya resim çalışmaya başladı.

Ekrem Kutlu Kimdir?

1974 Akçaabat doğumludur.1995 KTÜ Resim Öğretmenliği mezunudur. Uzun yıllar kendisine ait atölyesinde resim, rölyef çalışmaları yapmış ve sanat eğitimi vermiştir.2012 ve 2013 yıllarında Tunus da ki uluslararası plastik sanatlar festivaline katılmış ve 1.ve 2. Akçaabat Belediyesi Resim çalıştayının düzenlenmesinde görev almıştır. Kültür Bakanlığı ve TCDD’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Garlar resimleniyor projesine katılmıştır. . Halen Trabzon da sanat eğitimcisi olarak görev yapmakta ve resim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir                                                                                                                                   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler