Erzurum'da Maç Sonu Olaylar

Erzurum'da Maç Sonu Olaylar

TFF 2. Lig B kategorisi 4. grupta Erzurum'da oynanan Erzurumspor Akçaabat Sebatspor maçı sonrası olaylar çıktı. 14 taraftarın yaralandığı olaylarda 24 kişi gözaltına alındı.

Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın maçı oldukça gergin geçti. Müsabakayı izlemek üzere Trabzon'dan gelen yaklaşık 30 kişilik Akçaabat Sebatspor taraftarları ile Erzurumspor taraftarı arasında sözlü tartışmalar yaşandı. Son dakikada bulduğu gol ile maçtan 2-2 beraberlikle ayrılan Akçaabat Sebatsporlu taraftarların bulunduğu tribün önüne gelen Erzurumsporlu taraftarlar Akçaabatspor aleyhine tezahüratta bulundu. Bu sırada polis memurlarının araya girmesi ile ortalık bir anda savaş alanına döndü.

 

14 taraftarın yaralandığı olaylarda 24 kişi gözaltına alındı. Olaylar Stadyumun önündeki E-80 devlet karayolunda da devam etti. Polisin müdahale ettiği olaylar yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alınabildi. Erzurumspor yöneticileri olaylar sonrası polisin tavrına yönelik eleştirilerde bulunurken, yöneticiler ve polis arasında da gergin anlar yaşandı. Polis kendilerine taş atan taraftarlara jopla müdahale ederken, olaylar güçlükle kontrol altına alınabildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor