Erkan Ocaklı Gecesi yapıldı

Erkan Ocaklı Gecesi yapıldı

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu KültürPark’ta bir süre önce hayatını kaybeden Karadenizli sanatçı Erkan Ocaklı anısına konser verdi.

 

 “ Türkülerle Erkan Ocaklı ” adı altında verilen konserde Akçaabat belediyesi Türk Halk Müziği Korosu şef Serdar Pul yönetiminde sanatçı ocaklının en çok sevilen birçok eseri seslendirildi.

Konseri izlemeye, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Genel Meclis üyeleri Mustafa Hikmet Eyüboğlu ve İrfan Çelik, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Meclis üyeleri,  , Esnaf Odaları Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf kefalet Başkanı Osman Zeki Aşlan, TRT Müzik Dairesi Şube Müdürü Mustafa Güler, TRT Sanatçılarından İhsan Eyüboğlu, ilçedeki diğer daire amirleri, okul müdürlerinin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programın sonunda Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Erkan Ocaklı’nın Karadeniz müziğinin gelişmesine önemi katkılar sağladığını belirterek “Erkan Ocakalı’nın Karadeniz müziğine çok büyük emeği vardır, onunla Karadeniz müziği büyük mesafeler kat etmiştir, onu bir kez daha rahmetle anıyorum. Konserin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Türkmen koro şefi Serdar Pul’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

 

 

Haber ve Foto:Derviş ALTUNTAŞ

İnfo@akcaabathaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat