Erkan Martin Sebatspor'da

Erkan Martin Sebatspor'da

Ersen Martin'in kardeşi Erkan Martin Sebatspor'a transfer oldu.


Akçaabat Sebatspor Ersen Martin’in Kardeşi Arkan Martin’i Transfer etti.
Akçaabat Sebatspor ile yıl sonuna kadar Sözleşme imzalayan golcü futbolcu Erkan Siteiz Muhabirine yaptığı açıklamada ,Akçaabat Sebatspor’un Türk futboluna birçok sporcu yetiştirdiğini, burada kendisinin de gelişerek Türk Futboluna hizmet etmek istediğini söyledi. Erkan Martin “Sebatspor Süperlig tecrübesi de olan tarihi başarılar ile dolu bir kulüp.Buraya gelmemde Trabzon’da olan futbol sevgisi önemli pay sahibi.İnsanların çok cana yakın olduğunu biliyordum.Ama burada daha beklediğimden daha fazla bir ilgi ile karşılaştım..İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyerek başarılı olurum.Bunun için elimden gelen gayreti göstereceğim. 1.Ligden bazı doğu kulüplerinden de beni isteyen oldu ancak abim Ersen Martin bunların arasında Sebatspor’a gitmemin daha uygun olacağını ifade etmesi Sebatspor’u tercih etmemde neden oldu” dedi.
Akçaabat Sebatsporda Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk , Erkan’ın Sebatspor’a çok şey katacağına inandığını ifade ederek “Erkan kendisini isteyen bir çok kulüp olmasına rağmen bizleri tercih etmesi bizleri sn derece memnun etti. Ona güveniyoruz.Onunla birlikte Sebatspor güç kazanmıştır “ dedi.

Almanya’nın Neuberg takımında futbola başlayan Erkan Martin, Türkiye’ye Rıza Çalımbay’ın Rizespor’da olduğu dönemde geldiği ancak Rizespor’un kendisiyle 5 yıllık sözleşme imzalamak istemesi üzerinde tekrar Almanya’ya döndüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler