Erikli Derneği 7’den 70’e el ele.

Erikli Derneği 7’den 70’e el ele.

Erikli ilköğretim Okulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere 115 çift bot ve ayakkabı dağıtıldı.

 

Erikli Derneği 7’den 70’e el ele.

Akçaabat ilçesi Dörtyol Erikli Mahallesi Yardımlaşma Güzelleştirme ve Koruma Derneği’nin düzenlemiş olduğu yardım organizasyonunda Erikli ilköğretim Okulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere 115 çift bot ve ayakkabı dağıtıldı.

 osman-bayrakdar--dernek-baskani.jpg

Okul Müdürü Hüseyin Yazıcı, Dernek başkanı Osman Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı dağıtım töreninde konuşan dernek başkanı Osman Bayraktar,  sosyal sorumluk çerçevesinde öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebze olsun gidermeyi amaçladıklarını belirtti. Bayraktar “2006 yılında kurulan derneğin bayrağını teslim aldığımız 15 Eylül 2012 tarihinden itibaren ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım büyük bir şevkle çalışmaya başladık. Geliştirmiş olduğumuz projeleri hızlı bir şekilde faaliyete geçirmeye çalışıyoruz. Her alanda mahallemize hizmet etmek için çalışıyoruz. İlk olarak köyümüzdeki cenaze giderlerini dernek olarak üstlendik. Hemen akabinde vatani görevlerini yapacak gençlerimize davullu zurnalı uğurlama şöleni düzenledik. Okulumuza dağıtılmak üzere 115 çift ayakkabı aldık” dedi.

erikli-akcaabat.jpg

erikli2.jpg

Yaptıkları çalışmaları görev olarak gördüklerini belirten Bayraktar “ Dernek olarak yardım yapmayı bir iyilik olarak değil bir görev olarak görmekteyiz. Kısıtlı imkânlarla yaptığımız faaliyetlere yenilerini eklemek için tüm halkımızın desteğini beklemekteyiz. Yapmış olduğumuz kampanyada emeği geçer herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Okul Müdürü Hüseyin Yazıcı tarafından kurulan komisyonun belirlediği öğrencilere yönetim kuruluyla birlikte ayakkabıları hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler