Erdoğan'a Akçaabat'ta Toplu Destek

Erdoğan'a Akçaabat'ta Toplu Destek

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “Şimdi hedeflerimizi büyütme, gücümüze güç katma, yüzyıla Türkiye’nin mührünü vurma zamanıdır” dedi

 

.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Akçaabat İlçe binasında, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, parti yöneticileri ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Türkmen, Pazar günü yapılacak seçimin çok önemli bir seçim olduğunu ifade ederek “Önümüzdeki Pazar günü ülkemiz için çok önemli bir seçim yapılacaktır. Türk halkı tarihinde ilk defa, doğrudan kendi oylarıyla, Cumhurbaşkanını seçecektir. Bu seçim, ülkemiz için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.  Yaklaşık 12 yıldan bu yana, Türkiye bir istikrar yakalamıştır. Bu istikrar sayesinde hızla gelişmekte ve kalkınmaktadır. Bu gelişmenin, kalkınmanın aynı şekilde ve daha ileri seviyede sürdürülmesi gerekmektedir” dedi.

GEÇMİŞİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ…

            Geçmişi çok iyi bildiklerini ifade eden Türkmen “2002 den önceki istikrarsız dönemleri bir hatırlayınız. Paramızın pul olduğu, bugünkü bir liramızın, bir milyon olduğu dönemler. Enflasyonun %60-70’lerde seyrettiği dönemler. Faizin %200-400 lere çıktığı dönemler. Bir anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla, Türkiye’nin allak bullak olduğu dönemler. Bakanlar kurulunun aylarca bir araya gelemediği, toplanamadığı günler. İnsanlarımızın hastanelerde kuyruklarda beklediği, hatta rehin kaldığı günler.           Bugün artık ülkemizde o görüntüler yaşanmamaktadır. Ülkemiz çok iyi bir noktaya gelmiştir. Dünyada ve etrafımızda önemli olaylar yaşanmasına rağmen, Türkiye gelişmesini ve kalkınmasını istikrar içerisinde sürdürmektedir” dedi.

ak-parti-aciklama.jpg

            ÜİLKEYE GÜVEN GELDİ…

Ülkenin güvenli bir ülke haline geldiğini ifade eden Türkmen “Enflasyon tek haneli rakamlara inmiştir. Faizler düşmüştür. Türkiye güven içerisinde yatırım yapılabilir bir ülke haline gelmiştir. Demokrasimizde önemli gelişmeler, iyileşmeler olmuştur. Vesayetçi zihniyetler giderek sona ermektedir.Her ile bir üniversite kurulmuştur. Hava alanı sayısı artırılmış ve hava ulaşımı geliştirilerek, halkımız için uçakla seyahat etmek lüks olmaktan çıkarılmıştır. Bugün, beş yıldızlı otel vasfında hastanelerimiz vardır. Onaltı bin km uzunluğunda bölünmüş yola sahibiz, dünya şehri İstanbul’da Marmaray projesi hayata geçirilmiştir. Ankara – İstanbul arası hızlı tren projesi tamamlanmıştır. Diğer hatlarda çalışmalar sürmektedir” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATIYOR.

            Ülkenin büyük projelere imza attığını açıklayan Başkan Türkmen “Türkiye, artık büyük projeler gerçekleştirmektedir. Kendi tankını, helikopterini, uçağını, uçak gemisini ve füzesini yapar durumdadır. Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke haline gelmiştir.2002 yılından buyana yaşanan bu büyük gelişmenin mimarı başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dır. Başbakanımız şimdi doğrudan halkın oylarıyla seçilmek üzere Cumhurbaşkanlığı’na aday olmuştur. Bu seçim dolayısıyla şehrimizde ve mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarda, sayın başbakanımıza, halkımızın her zamankinden daha fazla bir muhabbet ve desteği olduğunu memnuniyetle görüyoruz”dedi.

 

AYDINLIK YARINLAR İÇİN ERDOĞAN.

Türkiye’nin yeni bir çağın eşiğinde olduğunu belirten Türkmen “Türkiye yeni bir çağın eşiğindedir. Bu seçimde ülkemizi; aydınlık yarınlara, ileriye taşıyabilecek tek cumhurbaşkanı adayı başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Pazar günü herkesi sayın başbakanımıza destek vermek üzere sandığa gitmeye davet ediyoruz. Şimdi hedeflerimizi büyütme, gücümüze güç katma, yüzyıla Türkiye’nin mührünü vurma zamanıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler