Erdoğan Bayraktar İddilarla İlgili  İlk kez Konuştu.

Erdoğan Bayraktar İddilarla İlgili İlk kez Konuştu.

Eski Bakan iddialar ile ilgili konuştu. “Dosyamda nokta kadar bir şey yok. Ne yapmışım imar yapmışım, benim görevim imar yapmak” dedi.

Eski Bakan iddialar ile ilgili konuştu. “Dosyamda nokta kadar bir şey yok. Ne yapmışım imar yapmışım, benim görevim imar yapmak” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, partisince Akçaabat’ta düzenlenen kahvaltı programında partilere seslendi. Bayrakta, yolsuzluk iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Erdoğan konuşmasında “Türkiye’de gezi olayları ile ilgili başlayan süreçte dediler ki 20 gün sonra bu hükümet gitti. Ama o süreçte bu millet yapılan yanlışları, bu millete karşı yapılan darbeyi gördü ve geri tepti. Şimdi yapılmak istenen nedir ismi, rüşvet ve yolsuzluk. Tabi milletin kabul etmeyeceği bir şey, daha hassas bir şey. Beni de işin içine koydular. Benim dosyamda inanın nokta-virgül kadar hiçbir şey yok. Ama ne diyorlar 4 tane bakan. Ne yapmışım ben rant sağlamış müteahhitlere, imar yapmışım. Yani sen doktora diyorsun ki hasta bakma, İmama diyorsun ki namaz kıldırma. Benim görevim imar yapmak. Bunu daha sonra konuşacağım. Bu seçim bir Akçaabat, bir Trabzon seçimi değildir. Türkiye zor bir sürecin eşiğindedir ve çetin bir süreci yaşamaktadır. Onun için hepimiz vatan eksenli, millet eksenli, bayrak eksenli, üretim eksenli düşünmek durumundayız.

30 Mart Seçimleri’nin Türkiye için bir eşiktir ve son derece önemlidir. Ben de yapı itibari ile alıngan birisiyim, bünyem bu tip olayları kaldırmaz. Ben başbakana bunu söyledim. Dedim ki Sayın Başbakanım; Bakanlığı bırakayım dedim. Rüşvet ve yolsuzluk kelimelerinin geçtiği bir operasyona dayalı olarak kabineden ayrılmayı benim bünyem kabul etmez. Bunu bana yapma dedim.  Fakat bu günlere geldik. Ama bizim için dava önemli. Bütün bunlara rağmen davamıza sahip çıkacağız. Dava bizim davamız, dava Allah’ın davası, dava İslam’ın davasıdır” dedi.

erdogan-bayraktar-trabzonda-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset